Wijken ontwerpen eigen picknickbank. Met het initiatief ‘Hasselt PickNickt’ wil JCI Hasselt en het stadsbestuur het wijkgevoel versterken. Buurten zullen daarvoor aangespoord worden eigen picknicktafels te ontwerpen.

Wijken ontwerpen eigen picknickbank

“Samen met hun buren en een ontwerper van JCI Hasselt zullen buurtwijken de vormgeving en aankleding verzorgen van hun eigen picknicktafel. Die plaatsen we dan na afwerking in de wijk”, zegt Filip Decat van JCI. “Op die manier bevorderen we de groei en samenwerking van de Hasseltse wijken.” Het startschot van het project wordt gegeven op 3 april met een algemeen infomoment. “Alle praktische info zullen we daar aan de uitgekozen wijken meedelen. We willen ook een wedstrijdelement koppelen aan het project. Een deskundige jury zal de creaties van de verschillende wijken streng wikken en wegen. De meest creatief uitgewerkte tafel levert de buurt een leuke picknick op.

Gigantische picknicktafel creëert optische illusie

De Franse kunstenaar Benedetto Bufalino maakte een picknicktafel waardoor een volwassene zich plots weer een kind voelde. Het gigantische kunstwerk ziet er net uit als een normale picknicktafel maar dan op een veel grotere schaal. Deze picknicktafel is maar liefst 2 meter hoog!

giga picknicktafel

Vanop een afstand kan men moeilijk begrijpen wat hier precies aan de hand is, tot er effectief mensen gaan plaats nemen aan deze gigantische tafel. Zo kan men zie dat een volwassen man zonder probleem onder de tafel kan staan, terwijl een vrouw al zittend het tafelblad niet kan zien…

Dit speelse design kan men bekijken in Saint-Exupery in Colomiers, Frankrijk.

zeer grote picknicktafel

giga picknicktafel

zeer grote picknicktafel


Zetels

De Rore zitmeubelen fabriceert een ruim aanbod eigen lederen en stoffen salons. Zetels die qua afwerking en afmetingen perfect op uw wensen worden afgestemd. Daarnaast zijn we verdeler van topmerken zoals Leolux, Jori, Erpo en Durlet.

Natuzzi zetels

Ben jij benieuwd naar de collectie van Natuzzi zetels en salons? Kom dan langs in onze winkels in Denderhoutem. Wil je liever persoonlijk advies ontvangen omtrent zetels en salons van Natuzzi? Van een interieurarchitect die zich speciaal over jouw interieurwensen buigt? Reserveer snel jouw gratis adviseur. Bel naar 054 33 70 90.

 

Houten tuinmeubelen

Tuinmeubelen gezocht? Het brede E-woodproducts-gamma tuinmeubelen biedt exact wat u wenst. Een tuinmeubel kan dienen als versiering maar kan ook uit praktische overweging worden aangeschaft. Beide kan natuurlijk ook, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Onze producten worden aangeboden aan bedrijvenparticulierenscholen en publieke organisaties. Ons meest verkochte artikel zijn Picknicktafels